• Kicksen aan de wilgen

  Op zaterdag 29 augustus namen TOGB'ers Alfons de Schepper, Marcel Liefhebber, Jan van der Stam en Arthur Verdel afscheid als spelend lid. Een geplande afscheidswedstrijd tegen een senioren vriendenteam van cvv Berkel, waarvan ook spelers afscheid nemen, zat er helaas niet in. Corona staat een soortgelijk afscheid in de weg. 

 • Jan van der Sman, Wil van Velzen, Arthur Verder, Marcel Liefhebber en Alfons de Schepper
 • Jan van der Sman, Wil van Velzen, Arthur Verder, Marcel Liefhebber en Alfons de Schepper
 • Etentje in plaats van afscheidswedstrijd

  Met een man of 25 werd er bij Het Vierkantje heerlijk gegeven, over voetbal geklets en veel gelachen. Dat kan ook niet anders als je Alfons de Schepper en Marcel Liefhebber in de gelederen hebt. Tegen over De Heraut vertelde Alfons de Schepper dat de afscheidswedstrijd later gespeeld zal worden. “Wat in het vat zit, verzuurt niet” Zaterdag werd er vooral lekker gegeten en gedronken.

  Namens het bestuur van TOGB was Wil van Velzen kort aanwezig om het viertal van een mooie bos bloemen te voorzien.

  TOGB mist door het afzwaaien van het viertal vele jaren van routine. De mannen zullen nu vooral langs de lijn van de verenigingen in Lansingerland te vinden zijn. En natuurlijk zullen de kicksen nog één keer ondergebonden worden om op gepaste wijze afscheid te nemen van het mooie spelletje dat voetbal is.