• Klaverjasmarathon voor Kamp Ahoy

  Dit jaar wordt de 8e klaverjasmarathon voor Kamp Ahoy gehouden op zaterdag 4 april in de kantine van TOGB. Door het enorme succes en de grote opkomst van de afgelopen jaren  willen we jullie tijdig op de hoogte brengen, zodat jullie de datum alvast in jullie agenda kunnen noteren. De koppels die al meerdere jaren meedoen, worden binnenkort  benaderd.  

  Je kunt jezelf opgeven door het sturen van  een appje op telefoonnummer 06-30501395 (Rinus Claessen). Zodra je een app gestuurd hebt, krijg je een bericht terug als bevestiging. Krijg je deze bevestiging niet, schroom dan niet om te bellen.

  Op deze zaterdag 4 april worden jullie om 13.00 uur verwacht, zodat we precies om 13.30 uur kunnen beginnen met het 1e potje.

  Het inschrijfgeld is € 20,= p.p. Je krijgt hiervoor bij binnenkomst koffie met wat lekkers en er zijn natuurlijk weer mooie geldprijzen te winnen. Het inschrijfgeld moet contant betaald worden. (De drankbon kan zowel contant als met pin betaald worden.)

   De winnaars ontvangen uiteraard de eeuwige roem als “Klaverjaskampioen TOGB voetbalkamp AHOY”. Hun namen worden op de wisselbeker gegraveerd. Wie worden de opvolgersvan de kampioenen van 2019: Rene van Elderen en Rinus Claessen

  Verder krijgen alle deelnemers een overheerlijk diner wat tussen 17.30 uur en 18.00 uur gepland staat. Mochten er mensen zijn die speciale wensen hebben m.b.t. het eten (bijv. vegetarisch) laat dit vooraf even weten, dan houden wij hier rekening mee.

  Tijdens de klaverjasmarathon verkopen we natuurlijk ook weer de lootjes voor de super-loterij, waarbij je de mooiste prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze loterij gaat in zijn geheel naar de jeugd van TOGB, die van 22 t/m 29 augustus 2020 alweer voor de 47e keer naar Kamp Ahoy gaat.

  Mocht je nog vragen hebben, zijn wij te bereiken op tel.nrs. 

  06-30501395 (Rinus) of 06-22935565 (Richard).

  Groet,

  Rinus Claessen en Richard Greeve