• TOGB voetbal

  TOGB is één van de grotere voetbalverenigingen in de regio. Bij TOGB speelt iedereen op zijn eigen niveau waarbij het plezier in voetbal voorop staat. Of je nu op het veld of in de zaal speelt; bij de senioren, jeugd of in het G-voetbal, wij bieden je alle mogelijkheden en faciliteiten om je sport te beoefenen zoals jij dat wilt.

 • Voetbal

  Ga je voor voetballen op hoog niveau? Dan zit je goed bij TOGB. Wij zijn een ambitieuze vereniging met een eerste elftal in de 3e divisie. We hebben een jeugdopleiding, TOGB Jeugd Academie, die hoog aangeschreven staat, al jaren horen we bij de Top 100 beste jeugdopleidingen van Nederland.

  Ben je iets minder ambitieus? Ook dan is het TOGB de club voor jou. Onder begeleiding van enthousiaste trainers kun je twee keer per week trainen om op zaterdag of zondag samen met jouw voetbalvrienden zo goed mogelijk op jouw eigen niveau te presteren. Wij stimuleren een sportieve mentaliteit met respect voor anderen en met nadruk op samenwerking; zowel binnen als het buiten het veld.

  Meer over het lidmaatschap vind je hier.

 • Meer dan voetbal

  Naast het voetbal organiseren we allerlei leuke activiteiten. Zo is er aan het einde van het seizoen de familiedag, zijn er klaverjastoernooien en verschillende andere activiteiten. Voor de jeugd organiseren we Kamp Ahoy en het mini-kamp, gameavonden en/of een gourmetavond, familiezwemmen en uiteraard komt jaarlijks Sinterklaas bij ons langs.

 • Organisatie

  Dit is allemaal alleen mogelijk dankzij een groep enthousiaste en gedreven vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat alle teams elke week weer kunnen trainen en spelen, dat de bar en de keuken kunnen draaien, dat tegenstanders netjes ontvangen worden, materiaal netjes geregeld wordt, de club goed bestuurd wordt, enzovoort.

  Zonder vrijwiligers geen club, hier vind je meer info over wat je kan doen en bij wie je je kan aanmelden.