• Aanmelden

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je voetballen? Dan ben je van harte welkom bij TOGB!
  Vul het aanmeldformulier hieronder volledig in en druk op de Aanmelden button.

  Na ontvangst van het aanmeldformulier, zal de ledenadministratie contact opnemen over het lid worden bij TOGB. Het kan zijn dat een leeftijdscategorie geen spelers meer kan plaatsen. Daarom kijkt de ledenadministratie in welk team er plaats is. Tot dan ben je aspirant-lid.

  Heb je vragen over het lid worden? Neem contact op via ledenadministratie-voetbal@togb.nl

  Overstap naar de TOGB Jeugd Academie?

  Heb je voetbaltalent en wil je je verder ontwikkelen bij een van de beste jeugdopleidingen in de regio? Meld je dan aan voor onze TOGB Talentendag die we elk jaar rond mei organiseren en wie weet voetbal jij dan het seizoen erna in de TOGB Jeugd Academie.

  Als meisje ben je van harte welkom

  Meisjes zijn ook van harte welkom bij TOGB, maar wij hebben geen aparte meisjesteams. Vind je het leuk om samen met jongens te voetballen en spreekt TOGB je aan? Dan ben je van harte welkom bij ons.
  Voetbal je liever met alleen meiden samen in meisjesteams, dan kun je je aanmelden bij c.v.v. Berkel; zij hebben een aparte damesafdeling.

   

  LET OP: KIES BIJ DE AANMELDING ALS JE WIL VOETBALLEN VOOR VOETBAL-ALGEMEEN/VELD

 • Aanmeldformulier TOGB Voetbal

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij TOGB is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen TOGB kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van TOGB wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van TOGB en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe TOGB en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.