• Contract bouw tribune getekend!

    Op donderdag 16 juni 2022 is bij Sportvereniging TOGB de opdracht getekend voor de bouw van de nieuwe tribune, die nu tegen het clubgebouw aan wordt gebouwd. De nieuwe tribune is ontworpen door Oosterlaan Architecten en de aannemer is Hoogerbrugge, beiden gevestigd in Berkel & Rodenrijs

    Vanuit sportvereniging TOGB is het bouwcontract getekend door Wim Saris (voorzitter SV TOGB), Andy Wibier (voorzitter TOGB-afdeling Voetbal) en Kees Emons (voorzitter Accommodatiezaken TOGB). Nina Hoogerbrugge zette de krabbel namens het bouwbedrijf.

    Ook aanwezig en vereeuwigd voor het nageslacht: Jeroen van Dongen, voorzitter van de Business Club TOGB, Jan Steentjes (die de bouw begeleidt vanuit TOGB), Casper Schenk (die de bouw begeleidt vanuit Hoogerbrugge) en natuurlijk Minke Oosterlaan van het gelijknamige Oosterlaan architecten en die als architect bij dit project betrokken is.

    Anderhalf jaar na de brand van de oude tribune wordt half juli 2022 de eerste paal geslagen. De verwachting is dat voor het eind van dit jaar TOGB’s nieuwe tribune wordt opgeleverd. Wij rekenen nu al op een mooi staaltje vakwerk!