• TOGB zondag werkt succesvol trainingskamp af in Spanje

    De selectie van TOGB zondag, begeleid door staf en een groep sponsoren, hebben een succesvol trainingskamp onder de Spaanse zon afgewerkt.

    De spelers en begeleiding onder leiding van Ronald Ermes, trainden van woensdag tot en met zondag in Fuengirola. Op zaterdag werd er vriendschappelijk gespeeld tegen zaterdag 1e klasser Go Ahead Kampen. Na een slappe eerste helft van TOGB kant, werd een prima tweede helft gespeeld waardoor uiteindelijk met 6-5 gewonnen werd.

    De groep werd door de trainers op het strand, op het veld en daarbuiten klaargestoomd voor de tweede helft van de competitie. De sponsoren waren bij veel activiteiten aanwezig en maakte samen met de groep een waardevol trainingskamp mee.

    Komende week neemt de selectie deel aan het door Xerxes DZB georganiseerde K!ds Unlimited Cup. Op donderdag, aftrap 20.00 uur wordt gespeeld tegen Sparta Amateurs. Twee dagen later op zaterdagmiddag 14.30 uur is gastheer Xerxes DZB de opponent.

    Zondag 26 januari speelt TOGB thuis. Het Haagse TAC 90, nummer 4 op de ranglijst, is dan de tegenstander. Een week later ontmoet de selectie van Ermes Spartaan'20.