• Amper 4 maanden nadat hij zijn vrouw Corry naar haar laatste rustplaats moest brengen, is Ben Heezen op 88-jarige leeftijd overleden.

  Met Ben is een ras-TOGB’er heengegaan.  In de bijna 75 jaar dat hij lid was van onze vereniging, bekleedde hij diverse functies. 

  Nog tijdens  zijn periode als speler, die liep van 1946 tot ca. 1980, werd hij in het bestuur gekozen. Tot de eerste taken behoorde o.a. de nieuwbouw van de kantine en de voorbereiding van de viering van het gouden jubileum van de club. Tijdens zijn bestuurstermijnen, waarin hij meerdere portefeuilles beheerde,  was hij ook tot twee keer toe Interim-Voorzitter. Een functie die hij zeker niet ambieerde, doch mede door zijn groot verantwoordelijkheidsgevoel liep hij daar niet voor weg. Nadat hij in 1993 het bestuur verliet, werd Ben tijdens de viering van het 65-jarig bestaan, benoemd tot Erelid.  Daarna heeft hij nog aan de wieg gestaan van de oprichting van de Business Club  (BCT).

  De laatste jaren kon Ben door omstandigheden niet alle wedstrijden van het eerste elftal bezoeken, maar liet hij zich wel steevast informeren door zijn familie. Zo leefde hij tot het laatst mee met “zijn” TOGB.

  Maandag 30 maart is om 10.30 uur de uitvaartmis in de OLVG parochiekerk aan de Nooreindseweg te Berkel waarna de bijzetting zal plaats vinden in het familiegraf. Spijtig genoeg is het vanwege de maatregelen die samenhangen met het coronavirus niet toegestaan de dienst te bezoeken.

   

 • Rouwkaart