• Help jij als supporter TOGB aan de titel en win jij een mooie prijs als beloning?

    TOGB heeft uitstekende papieren om kampioen te worden in de Hoofdklasse A. Op zondag 29 mei speelt het team van Mark Schuur de laatste thuiswedstrijd. Het kan zomaar zo zijn dat TOGB die dag kampioen wordt en daarmee de club wordt die op basis van eigen jeugd komend seizoen gaat voetballen op het hoogste niveau in de regio. 

    Natuurlijk hoopt TOGB veel supporters en belangstellende te mogen begroeten op zondag 29 mei. Er zal deze dag een voorwedstrijd zijn tussen de nieuwe TOGB JO14-1 en Motivation010 JO13-1, een buitenbar, een food court met eettentjes en na afloop van de wedstrijd een feest! In de rust worden alle teams die bij de jeugd kampioen zijn geworden in het zonnetje gezet.

    De sponsoren van TOGB hebben een aantal leuke prijzen ter beschikking gesteld. Zo heeft sponsor Expert een JBL charge 5 -speaker gesponsord voor de mooist uitgedoste supporter, sfeeractie of het mooiste spandoek. Ook zijn er nog een aantal andere prijzen te winnen. 

    Dus zorg dat je zondag 29 mei bij de wedstrijd TOGB – RKVV Velsen in het herkenbare geel-zwart langs de lijn staat of je spandoek ter aanmoediging van TOGB duidelijk zichtbaar ophangt. Alles mag als de boodschap positief is en uitstraalt dat jij achter TOGB staat. Ook jij bent er toch zondag 29 mei om getuigen te zijn van deze uitzonderlijke prestatie van de debutant in de Hoofdklasse A?

    Tot zondag.