• Kamp Ahoy

  Kamp Ahoy wordt jaarlijks georganiseerd in de de laatste week van de schoolvakantie. Wanneer mensen die Kamp Ahoy niet kennen, vragen wat Kamp Ahoy inhoudt, is dat bijna niet uit te leggen.

  De jeugd van TOGB uit de leeftijdscategorieen JO10 tot en met JO15 trekken tijdens de kampweek de bossen in van Oosterhout. De deelnemers worden verdeeld in acht teams, waarbij ieder team twee leiders heeft. De teams en de begeleidingsstaf verblijven in het kamphuis Ahoy. Tijdens de kampweek wordt er niet alleen gevoetbald, maar hebben de teams veel lol tijdens de andere activiteiten. Er worden in competitieverband spellen gespeeld, zoals levend Stratego, Kolonisten van Catan en het Dierengeluidenspel. Ook is er een speurtocht. Met de voetbalwedstrijden en spellen verdienen de teams punten die uiteindelijk de kampioen op zal leveren. De kookstaf zorgt tijdens de kampweek dat er smakelijke maaltijden klaar staan en bieden zij een luisterend oor aan de deelnemers en leiding. 

  Aan het eind van iedere kampweek zijn de deelnemers één grote vrienden club en gaat iedereen voor elkaar door het vuur.

  Op de Facebook-pagina Kamp Ahoy op Facebook kun je foto's en video's terugvinden van eerdere edities.

 • Kamp Ahoy 2024

  Ook dit jaar gaan we weer richting Oosterhout! In de laatste week van de schoolvakantie, 17 t/m 24 augustus 2024 zal Kamp Ahoy 2024 gehouden worden.

  De inschrijving start  13 maart a.s om 18:00 uur.

  Het inschrijfformulier zal vanaf 13 maart op de TOGB-site staan en ook op de Facebook pagina.

  Wees er snel bij want vol=vol!

   

 • Kamp Ahoy