• Lid worden

  Lid worden

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je voetballen? Dan ben je van harte welkom bij TOGB!

  Stuur je naam met geboortedatum en jaar naar ledenadministratie-voetbal@togb.nl en dan nemen we snel contact met je op.

   

 • Waarom TOGB?

  TOGB is een voetbalvereniging waar plezier en ambitie hand in hand gaan. De selectieteams spelen allemaal op een hoog niveau en worden getraind door ervaren en gediplomeerde trainers. In niet-selectieteams speel je op je eigen niveau en zorgen we dat vrienden zoveel mogelijk samen kunnen spelen.

  Naast het voetbal organiseren we allerlei leuke activiteiten. Van de familiedag tot Kamp Ahoy, het F-kampgameavonden en uiteraard komt jaarlijks Sinterklaas bij ons langs.

 • Goed om te weten

  Nodig voor inschrijving

  Dit heb je nodig om je in te kunnen schrijven bij TOGB:

  • Een ingevuld inschrijfformulier ( stuur dat naar: ledenadministratie-voetbal@togb.nl
  • Een pasfoto met daarop naam en geboortedatum (als je nog geen spelerspas hebt)
  • Een kopie van een geldig identiteitsbewijs (als je 14 jaar of ouder bent)

  Wij zijn een betaalbare vereniging

  Wij vinden dat voetbal toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom houden we de contributie zo laag mogelijk, wel heffen wij € 15,00 inschrijfgeld. Iets dat we kunnen volhouden als voldoende leden zich inzetten als vrijwilliger.

  Meer weten?

  Contributie - Vrijwilliger worden

  Als meisje ben je van harte welkom

  Meisjes zijn ook van harte welkom bij TOGB, maar wij hebben geen aparte meisjesteams. Vind je het leuk om samen met jongens te voetballen en spreekt TOGB je aan? Dan ben je van harte welkom bij ons. Voetbal je liever met alleen meiden samen in meisjesteams, dan kun je je aanmelden bij c.v.v. Berkel; zij hebben een aparte damesafdeling.

  Overstap naar een selectieteam in de jeugd van TOGB

  Heb je talent en wil je je verder ontwikkelen bij een van de beste jeugdopleidingen in de regio? Meld je dan aan voor onze talentendag die we elk jaar rond mei organiseren.

  Meer weten?

  Als je meer wilt weten over over kleding, contributie, overschrijving en meer, dan kun je kijken op de pagina over het lidmaatschap van TOGB.