• Lidmaatschap

  Op deze pagina lees je meer over het lidmaatschap van TOGB.

  Inschrijving

  Wil je lid worden van TOGB? Je bent van harte welkom! Schrijf je in door het inschrijfformulier ingevuld naar de ledenadministratie te sturen. Je hoort daarna snel iets van ons.

  Lid worden van TOGB

 • Contributie

  De hoogte van de contributie is afhankelijk van je leeftijd en de afdeling waarin je voetbalt. Inning van de contributie gebeurt automatisch voor alle nieuwe leden. Daarom wordt bij de inschrijving om een machtiging voor automatische incasso gevraagd.

  Alles over de contributie vind je hier.

   

 • Tenue en overige kleding

  Alle TOGB-teams spelen hun wedstrijden in het officiële geel-zwarte TOGB-tenue. Dit tenue kan gekocht worden bij Intersport Doesburg in Berkel en Rodenrijs. Selectieteams spelen in gesponsorde tenues, deze worden via de staf van het team beschikbaar gesteld.

  Bij Intersport Doesburg zijn ook trainingstenues, trainingspakken, jassen en tassen van TOGB te verkrijgen.

  Tenue en overige kleding

 • Duur van het lidmaatschap

  Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. Je bent steeds tot het eind van het seizoen lid. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengd, steeds voor een heel seizoen. De contributie is voor het gehele seizoen verschuldigd.

  Restitutie (terugbetaling) van contributie wordt slechts in uitzonderlijke gevallen toegestaan. In geval van langdurige blessures of indien je om andere redenen voor langere tijd niet kunt spelen, kun per mail een verzoek om restitutie richten aan de ledenadministratie. Alleen restitutieverzoeken die met opgaaf van redenen per e-mail aan de ledenadministratie zijn gestuurd, worden in behandeling genomen door het afdelingsbestuur voetbal.

 • Opzegging, overschrijving en wijziging lidmaatschap

  Als je je lidmaatschap wilt opzeggen kun je dat per e-mail doorgeven aan de ledenadministratie van de afdeling voetbal. Als je je lidmaatschap vóór het nieuwe seizoen wilt opzeggen moet je dat doen vóór 31 mei. Als je opzegt na 31 mei dan blijft de verplichting bestaan de contributie voor het volgende seizoen te betalen, omdat TOGB dan ook verplichtingen is aangegaan voor jou.

  Als je wilt overstappen naar een andere vereniging dan meld je je aan bij je nieuwe vereniging. Deze start vervolgens de procedure voor overschrijving.

 • Vragen over het lidmaatschap

  Heb je nog specifieke vragen over het lidmaatschap van TOGB? Dan kun je een mail sturen naar de ledenadministratie van TOGB.