• Waarom voetballen bij TOGB?

  TOGB is een voetbalvereniging waar plezier en ambitie hand in hand gaan. De selectieteams spelen allemaal op een hoog niveau en worden getraind door ervaren en gediplomeerde trainers. In niet-selectieteams speel je op je eigen niveau en zorgen we dat vrienden zoveel mogelijk samen kunnen spelen.

  Naast het voetbal organiseren we allerlei leuke activiteiten. Van de familiedag tot Kamp Ahoy, het F-kamp, gameavonden en uiteraard komt jaarlijks Sinterklaas bij ons langs.

  Kom meer te weten over onze club.

 • Aanmelden

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je voetballen? Dan ben je van harte welkom bij TOGB!

  Je kan je aanmelden via het aanmeldformulier.

  Na de ontvangst van het aanmeldformulier door de ledenadministratie, zal iemand van de ledenadministratie contact opnemen over het lid worden bij TOGB. Het kan zijn dat een leeftijdcategorie geen spelers meer kan plaatsen. Daarom kijkt de ledenadministratie in welk team er plaats is. Tot dan ben je aspirantlid.

  Heb je vragen over het lid worden? Neem contact op via de mail ledenadministratie-voetbal@togb.nl

  Overstap naar de TOGB Jeugd Academie?

  Heb je voetbaltalent en wil je je verder ontwikkelen bij een van de beste jeugdopleidingen in de regio? Meld je dan aan voor onze talentendag die we elk jaar rond mei organiseren en wie weet voetbal jij dan het seizoen erna in de TOGB Jeugd Academie.

  Als meisje ben je van harte welkom

  Meisjes zijn ook van harte welkom bij TOGB, maar wij hebben geen aparte meisjesteams. Vind je het leuk om samen met jongens te voetballen en spreekt TOGB je aan? Dan ben je van harte welkom bij ons. 

 • Contributie

  Wij zijn een betaalbare vereniging

  Wij vinden dat voetbal toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom houden we de contributie zo laag mogelijk, wel heffen wij €16,00 inschrijfgeld. Iets dat we kunnen volhouden als voldoende leden zich inzetten als vrijwilliger.

  De hoogte van de contributie is afhankelijk van je leeftijd en de afdeling waarin je voetbalt.

  Inning van de contributie gebeurt automatisch voor alle nieuwe leden. Daarom wordt bij de inschrijving om een machtiging voor automatische incasso gevraagd.

  Alles over de contributie vind je hier.

 • Tenue en overige kleding

  Alle TOGB-teams spelen hun wedstrijden in het officiële geel-zwarte TOGB-tenue.

  Dit tenue kan gekocht worden via de TOGB Webshop. Hier zijn ook trainingstenues, trainingspakken, jassen en tassen van TOGB te verkrijgen.

  Selectieteams spelen in gesponsorde tenues, deze worden via de staf van het team beschikbaar gesteld.

  Meer informatie over TOGB kleding vind je hier.

 • Duur van het lidmaatschap

  Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. Je bent steeds tot het eind van het seizoen lid. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengd, steeds voor een heel seizoen. De contributie is voor het gehele seizoen verschuldigd.

  Restitutie (terugbetaling) van contributie wordt slechts in uitzonderlijke gevallen toegestaan. In geval van langdurige blessures of indien je om andere redenen voor langere tijd niet kunt spelen, kun per mail een verzoek om restitutie richten aan de ledenadministratie. Alleen restitutieverzoeken die met opgaaf van redenen per e-mail aan de ledenadministratie zijn gestuurd, worden in behandeling genomen door het afdelingsbestuur voetbal.

 • Opzegging lidmaatschap

  Als je je lidmaatschap wilt opzeggen voor TOGB Voetbal, vul dan onderstaand formulier in.
  Na het versturen is je opzegging nog niet definitief.
  Pas als je een bevestiging heb ontvangen van de ledenadministratie, is je opzegging definitief. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

  Als je je lidmaatschap vóór het nieuwe seizoen wilt opzeggen moet je dat doen vóór 15 mei. Als je opzegt na 15 mei dan blijft de verplichting bestaan de contributie voor het volgende seizoen te betalen, omdat TOGB dan ook verplichtingen is aangegaan voor jou. Na 15 mei weten we hoeveel nieuwe leden er zijn en gaan we met de team indeling aan de slag.

  Als je wilt overstappen naar een andere vereniging dan meld je je aan bij je nieuwe vereniging. Deze start vervolgens de procedure voor overschrijving. De overschrijving moet voor 15 juni worden aangevraagd, doe je dat niet dan blijf je lid bij je huidige vereniging. Voor 15 mei willen we weten of je overstapt naar een andere vereniging.
 • Vragen over het lidmaatschap

  Heb je nog specifieke vragen over het lidmaatschap van TOGB? Dan kun je een mail sturen naar de ledenadministratie van TOGB.