• TOGB mini kamp thema EK 2020

  Hallo jongens en meisjes van de JO-7, J0-8, JO-9 en JO-10,

  Het organiseren van het 14e  MINI-kamp weekend dat dit jaar wordt gehouden van 19 juni t/m 21 juni is begonnen.

  Als thema is gekozen voor  “ E.K. 2020 “  dit omdat komende zomer het EK voetbal plaats vindt. 

  Voor degenen die niet weten  wat dit kamp inhoudt, volgt nu een korte uitleg.

  Vrijdagmiddag na schooltijd worden jullie in de kantine van T.O.G.B. verwacht. Daar worden jullie opgewacht door de leiders van de groepen om jullie te begeleiden naar de kleedkamers waar jullie spullen / kleding dit weekend liggen. Alle kinderen en leiders slapen deze twee nachten in de sporthal.

  Als alles klaar is, gaan we naar de kantine om met de spelletjes te beginnen.

   

 • Wat spelen we voor spelletjes?

  We gaan bijvoorbeeld stratego in het echie spelen, voetballen, bingo met hele mooie prijzen, hindernisbaan, speurtocht met een hoop vossen op zaterdagmiddag en als afsluiter de 10-kamp, waar de ouders en broertjes en zusjes en opa’s en oma’s de paar laatste onderdelen van de 10-kamp kunnen zien. 

  Over het eten hoeven we ook niet in te zitten, er staat een fantastische groep dames klaar om onze mondjes te vullen en zij zorgen ook voor de nodige limonade. Kortom we komen niets te kort.

  Snoep, chips en geld is daarom niet nodig. We hopen dat we ongeveer tussen de 70 en 90 kinderen een heel leuk weekeinde kunnen bieden.

   

 • Inschrijven

  Je kan je inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en dat te mailen naar minikamptogb@hotmail.com.

  Voor meer informatie kan je bellen in de avonduren tussen 19.30 uur en 20.30 uur naar Clen van den Baard 06-42119845 of Rinus Claessen 06-30501395

  Inschrijfformulier mini kamp 2020