• Pre-order de Elf voetbal Nationale voetbalgids 2022-2023

  TOGB staat voor het eerst in de ELF VOETBAL NATIONALE VOETBALGIDS 2022-2023.Wil jij deze primeur voor TOGB niet missen? Bestel dan snel jouw exemplaar! Doe je dit vóór vrijdag 5 augustus dan ontvang je GRATIS DE ELF VOETBAL OVER DE GRENS SPECIAL bij je bestelling!


  Op 5 augustus is het weer zover! Dan verschijnt de extra dikke Nationale Voetbalgids 2022-23. Ook dit jaar krijg jij weer de mogelijkheid om deze complete voetbalgids als eerste te ontvangen op jouw deurmat. Nu tijdelijk met de gratis Over de Grens Special van ELF Voetbal! Zo bezit je straks niet alleen de meeste complete voetbalgids van Nederland, maar ontdek jij ook alles over alle 394 Nederlandse profvoetballers in het buitenland.

  ELF VOETBAL NATIONALE VOETBALGIDS 2022-23

  Zes divisies, 102 clubs, 2.632 spelers en speelsters! Alle teamfoto's, alle transfers, enorm veel portretten, een overzicht van de Europese bekercompetities, alles over de belangrijke weg van Oranje naar het WK plus het volledige speelschema, een overzicht van de Nederlandse voetballers in de dertien beste mondiale competities en de meest bijzondere statistieken zijn terug te vinden in de meest complete voetbalgids van Nederland.

  Pre order snel en lees alles over de clubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede divisie en derde divisie waarin TOGB debuteert.

   

  Pre-order Elf Voetbal Nationale Voetbalgids 2022-2023