• Kom jij fluiten in ons team van clubscheidsrechters?

  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Zonder een scheidsrechter, geen wedstrijd. TOGB wil voorkomen dat wedstrijden niet door kunnen gaan, omdat er geen clubscheidsrechter is. 

  Tekort

  De nood bij TOGB is echt hoog. Op dit moment hebben we bij TOGB 11 scheidsrechters beschikbaar. Een aantal fluit om de week enkele elke week en sommige meerdere wedstrijden op een dag. Niet ideaal.

  Wekelijks hebben we rond de 14 wedstrijden die zonder scheidsrechters gepland moeten worden. Ook wil of kan niet iedere scheidsrechter alle categorie leeftijden fluiten.

  Wij zoeken scheidsrechters

  Ook jij kunt scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou!

  Als scheidsrechter kun je jezelf op persoonlijk vlak sterk ontwikkelen. Je leert onder meer snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-)verbaal communiceren. Zaken die voor een scheidsrechter van belang zijn, maar ook naast het veld goed van pas komen.

  Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en/of volwassenen op een sportieve en plezierige wijze met elkaar de strijd aangaan?

  Cursus

  In de maand september start de verenigingscursus voor scheidsrechters. Er zijn inmiddels een aantal aanmeldingen maar nog plekken vrij die wij graag ingevuld zien. Overweeg je om komend seizoen wekelijks of incidenteel een wedstrijd te fluiten? Schroom niet en meld je aan! 

  Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan als scheidsrechter Stuur een mail met je gegevens en eventuele vragen naar Nicole Hijdra

  Ervaring als scheidsrechter?

  Heb je al eerder wedstrijden gefloten en lijkt het je leuk om wekelijks of om de week een wedstrijd van TOGB te fluiten? Ook dan kun je een mail sturen naar Nicole Hijdra

  O ja, TOGB heeft naast de scheidsrechters ook behoefte aan vrijwilligers die training geven of ondersteunen tijdens de trainingen die gegeven worden, grensrechters, teammanagers, leiders, weekdienstmedewerkers, redacteuren voor de website social media experts, fotografen, handige harries. Kortom mannen en vrouwen, jongens en meiden met een geel zwart hart die de vereniging willen helpen.

  Laten we er een mooi seizoen van maken.

  Dank jullie wel namens spelers en supporters.