• Selectienieuws TOGB zondagselectie: Damiano Vaudo blijft, Vince Luijken stopt Xavi Vriesde vertrekt

 • Damiano Vaudo

  Verdediger Damiano Vaudo gaf al eerder aan actief te blijven als trainer van de JO19-1. Nu heeft hij ook bevestigd dat hij komend seizoen speler zal zijn van de zondagselectie van trainer coach Ronald Ermes.

   

 • Vince Luijken

  Tegenover het blijven van Damiano Vaudo staat het vertrek bij de selectie van Ermes van middenvelder Vince Luijken. Vorig seizoen was Luijken de trotse aanvoerder van het kampioensteam. Mede door kwetsuur aan beide kuiten is Luijken dit seizoen vooral actief in het 2e team van TOGB op zondag. Met dit team staat aanvoerder Luijken wederom aan kop en kan hij geschiedenis gaan schrijven bij een kampioenschap.
   
  In samenspraak met TC en de trainer heeft Vince Luijken aangegeven komend seizoen niet meer actief te willen zijn bij de selectie van Ermes. Luijken over het stoppen: “ Ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik kijk vanaf nu zeg maar welke opties er komen en beslis daarna wat ik ga doen.” Een overstap naar de TOGB zaterdagselectie sluit hij niet uit, maar daar heeft Vince Luijken de knoop nog niet over doorgehakt. Kortom een groot verlies voor de eerste selectie en wij gunnen hem al het succes met zijn volgende stap.
 • Xavi Vriesde

  Xavi Vriesde vertrekt al na één seizoen bij TOGB. De talentvolle verdediger begon door een blessure noodgedwongen met een achterstand aan het seizoen. Bovendien was de concurrentie op de linker flank groot, waardoor Xavi Vriesde vooral minuten maakte in het beloften team van TOGB.