• Selectie nieuws: Jordan Weegman keert terug bij TOGB

  Verdediger Jordan Weegman zal vanaf komend seizoen aansluiten bij de selectie van Jonathan Jonk. Weegman is nu nog actief voor sc Feyenoord, maar heeft aangegeven komend seizoen de kleuren van TOGB weer te willen verdedigen. De linkspoot kan op verschillende posities uit de voeten en zal met hard werken zijn plaats in de basis proberen te verdienen. 

 • Jordan welkom terug bij TOGB. Waarom heb je besloten terug te keren op het Hoge Land?

  “TOGB is een mooie club met ambities die goed bij mij passen. Het niveau waar TOGB aankomend seizoen voor het tweede jaar in gaat spelen, is een hartstikke mooi podium om jezelf te meten en ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik zelf gezien, dat TOGB mooie sprongen heeft gemaakt. Het vertrouwen vanuit de staf gaf mij een goed gevoel. De selectie van dit seizoen is al goed, met de aanwinsten die komen hoop ik dat ook volgend seizoen succesvol kan worden.”

  Verwacht je je snel in de kijker te spelen van de nieuwe trainer?

  “Zeker. Met hard trainen en de ervaring die ik bij sc Feyenoord heb opgedaan, hoop ik op een positieve manier mezelf te kunnen presenteren aan de nieuwe trainer.”

  Een groot deel van de selectie en staf ken je al. Is het een voordeel om de meeste spelers en staf al te kennen?

  “Het begint in ieder geval met keihard trainen. Het is natuurlijk altijd fijn om in een omgeving te zijn wat vertrouwd is. Voor mezelf heb ik natuurlijk een doel gesteld en dat wil ik ook graag halen.” 

  Wat verwacht je van komend seizoen?

  “Ik ken de club goed en verwacht aankomend seizoen, dat we als groep door kunnen pakken op de prestaties van de afgelopen jaren. Het zou natuurlijk mooi zijn om bovenin mee te doen in de 3e divisie!”