• Sportspreekuur Fysiotherapie Lansingerland start weer!

  Vanaf maandag 28 augustus is het voor de leden van TOGB weer mogelijk om gebruik te maken van het sportspreekuur.

  De spreekuren vinden dit jaar voor alle verenigingen plaats op de nieuwe locatie van Fysiotherapie Lansingerland, namelijk op locatie Fysiotherapie Hoge Land bij TOGB. De sportspreekuren zijn te bezoekenop maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 18.00-19.00 uur. Een van de fysiotherapeuten Sven, Yannic, Jonna of Kim zal aanwezig zijn.

  Aanmelden vooraf is niet nodig, zorg dat u om 18.00 uur aanwezig bent en neem plaats op de tribune in de sporthal. De fysiotherapeut roept u op volgorde van binnenkomst bij zich.

  Het spreekuur is voor korte vragen over een blessure die misschien al langer aanwezig is maar niet weg wil gaan, of juist net ontstaan is en u twijfelt wat u nu het beste kan doen. De fysiotherapeut zal een screening van de klacht doen en een advies geven. Mocht een behandeling nodig zijn dan kan de fysiotherapeut deze gelijk met u plannen. LET OP in het spreekuur is geen tijd voor een (volledige) behandeling!

  Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van het sportspreekuur en het spreekuur is toegankelijk voor alle leden, jong en oud, selectie of recreant.

  Mocht u direct een afspraak in de praktijk willen maken bij een van onze collega's dan kunt u mailen of bellen naar info@fysiolansingeland.nl of 085-750 3000.

 • Sven

 • Yannic

 • Jonna

 • Kim