• Blessure ? TOGB helpt!

  Vanaf dinsdag 20 juli a.s. is er geen fysio inloopspreekuur meer op dinsdag avond.
  Voor blessures kun je tijdens de zomerstop terecht in de praktijk Fysiotherapie Lansingerland.

  ------

  Heb je tijdens een training of wedstrijd een blessure opgelopen?

  Ga dan langs bij onze vaste fysiotherapeut van TOGB 1 Laura Dogterom.
  Zij geeft advies over wat je het beste kunt doen.

  Laura, houdt op de dinsdagavond tussen 18.30 uur en 19.30 uur inloopspreekuur in de massage ruimte naast kleedkamer 1.

  Komt die tijd echt net uit? App dan naar 06-18682892 om na te gaan of een andere afspraak kan worden gemaakt.

  Het inloopspreekuur is gratis, als er daarna bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen nodig zijn of Laura verwijst je door naar een andere zorgverlener, dan hangt het af van hoe je verzekerd bent en of er kosten volgen.

  Of je nu senior bent of juist jeugdspeler, maak gebruik van de mogelijkheid om blessures te laten checken, want juist door de Corona periode is er onregelmatig getraind of een wedstrijd gespeeld, waardoor vervelende, langdurige blessures op de loer liggen.

  Kan je niet op dinsdagavond dan kan je terecht bij Fysiotherapie Lansingerland welke ook op TOGB te vinden met een behandel- en trainingsruimte!

  Fysiotherapie Lansingerland is te vinden in de ruimte naast de tribune in de sporthal waar voorheen het krachthonk zat. Doordat Fysiotherapie Lansingerland nu een directere samenwerking met TOGB is aangegaan, willen zij ervoor zorgen dat de revalidatie na blessures nog beter worden aangepakt. Deze locatie tussen de sportvelden geeft hen de mogelijkheid om met hun cliënten op het sportveld zo functioneel en sportgericht mogelijk te kunnen trainen. Hierdoor kunnen zij de laatste fase van het herstel nog beter begeleiden.

  De naam die Fysiotherapie Lansingerland aan de inmiddels zevende locatie hebben gegeven is Fysiotherapie Hoge Land. Zij hopen zodoende een praktijk te zijn voor alle sportafdelingen die zich op sportpark het Hoge Land gevestigd hebben.

  Op maandag, woensdag en donderdagmiddag van 12.30 uur tot 17.00 uur is er een fysiotherapeut aanwezig zijn. De verwachting is dat dit de komende tijd zal gaan uitbreiden. Graag vooraf wel een afspraak maken via telefoonnummer 085 – 750 30 00