• Talentendag

  Goedendag,

   

  De inschrijving voor de talenten dag is gesloten, daarbij zit de talenten dag ook vol. 

   

  Heb jij talent, wil je beter worden en hoger voetballen of keepen? Wil je spelen tegen Feyenoord, Sparta, Excelsior en andere topclubs? De jaarlijkse Talenten dag bij TOGB biedt je de kans te laten zien dat jij er klaar voor bent.

  De jeugdopleiding van TOGB is één van de beste in de regio. JO11-1 speelt hoofdklasse en vanaf JO13 spelen alle hoogste selectieteams op divisieniveau. En alle teams spelen met een herkenbare stijl. TOGB staat voor goed en verzorgd voetbal. Dat dit opvalt blijkt wel uit het feit dat elk jaar een aantal spelers uit onze jeugdopleiding de stap maakt naar de opleidingen van betaald voetbalclubs. Daarbij leveren we uit de jeugd ook spelers aan het 1e wat momenteel hoofdklasse speelt, op dit moment zit er in het 1e 80% spelers vanuit onze eigen jeugd. Op  sportpark Het Hoge Land bij TOGB is er weer een Talenten dag waarbij op selectieniveau getraind wordt. Trainingen worden verzorgd door selectietrainers. 

 • Voor wie is de talenten dag?

  De Talenten dag is voor jeugdspelers die nog geen lid zijn van TOGB maar dat wel willen worden en die in het volgende seizoen minimaal in JO13-2, (geboortejaar 2011, eigenlijk JO12, maar die schuiven we door.) gaan spelen t/m O23.

  Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we een keuze uit alle aangemelde spelers. Indien je in aanmerking komt voor deelname ontvang je vooraf een persoonlijke uitnodiging. We adviseren je om je deelname aan onze Talenten dag te melden bij je huidige vereniging.

 • Samenwerking TOGB en Sparta Rotterdam van belang voor gehele vereniging

  TOGB heeft op het kasteel een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Sparta Rotterdam. Hiermee bindt TOGB zich als vereniging als opleidingspartner aan Sparta Rotterdam. De looptijd van de overeenkomst is 3 jaar, waarbij in het eerste half jaar een aantal punten wordt uitgewerkt als start. Het contact met TOGB werd gelegd door Nathan Rutjes, die samen met Camiel van Hoogstraten en Jeroen Rijsdijk, namens Sparta Rotterdam betrokken waren bij de gesprekken.

  Namens Sparta reageert Camiel van Hoogstraten, Hoofd Scouting & Samenwerking: “Voor ons is het binden van TOGB aan ons geconcentreerde netwerk van partners een mooie toevoeging. Er woont veel achterban in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Ook wat betreft normen en waarden en de visie op het opleiden van jeugdspelers sluit TOGB naadloos aan op Sparta Rotterdam. Wij kijken uit naar de samenwerking en gaan de komende periode de activiteiten verder met elkaar uitrollen.”

  Een mooie mijlpaal voor TOGB deze samenwerking met Sparta. De samenwerking met de kasteelclub is niet alleen van betekenis is voor de selectieteams, maar voor de gehele vereniging. Zo zullen de komende drie jaar onder andere de volgende activiteiten gaan plaatsvinden:

  - train de trainer

  - coachcongres

  - clinics voor de jeugd

  - thema-avond medische staf

  - thema-avond keeperstrainers

  - wedstrijden tussen TOGB-selectieteams en Sparta Rotterdam

  - bijeenkomsten tussen de jeugdopleiding van TOGB en jeugdopleiding Sparta Rotterdam

  - deelname door TOGB-teams aan de Sparta Rotterdam Cup

  - individuele begeleiding ambitieuze trainers

 • Wat kan ik verwachten bij en van TOGB?

  TOGB is een actieve en gezellige club met een mooi en modern complex. Wij investeren veel in onze jeugdtalenten:

  • Ervaren en gediplomeerde trainers
  • Oefenwedstrijden tegen clubs van hoger niveau
  • Internationale toernooien
  • Techniek- en looptraining
  • Medische en mentale begeleiding

  Wil je deelnemen aan en mee doen aan de talenten dag?  Vul dan hieronder het inschrijfformulier in en mail deze naar Nicole Hijdra.

 • Inschrijfformulier

  Ben je talentvol en denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar,? Meld je dan nu aan!

  Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we een keuze uit alle aangemelde spelers. Indien je in aanmerking komt voor deelname ontvang je vooraf een persoonlijke uitnodiging. We adviseren je om je deelname aan onze Talenten dag te melden bij je huidige vereniging. 

  Voornaam:                       

  Achternaam:

  Geb. datum:

  Huidige vereniging:

  Vorige vereniging(en):

  Huidig team met klasse:

  Positie:

  Links/Rechtsbenig:

  Email adres:

  Mobiel nummer:                                                                                                                                                              

  Het ingevulde inschrijfformulier en eventueel vragen kunt u mailen naar Nicole Hijdra. (nicole.hijdra@kpnmail.nl)  

  Inschrijfformulier word versie   

  Inschrijfformulier pdf versie