• Toegangskaarten TOGB - Baronie zondag 20 september

  Om de gezondheid en veiligheid van TOGB-ers, zowel spelers als vrijwilligers en medewerkers, alsmede van bezoekende teams en toeschouwers te kunnen borgen zijn er aanvullende maatregelen getroffen.

  Het belangrijkste doel is voor ons het door onze leden (kunnen blijven) bedrijven van sport. Gezelligheid, in het clubhuis of in de kleedkamer, komt voorlopig op de tweede plaats, hoe essentieel die gezelligheid en daarmee ook kantineomzet is voor een club als TOGB. Helaas zijn er al meerdere voorbeelden van sportverenigingen die hun deuren vanwege besmettingen hebben moeten sluiten. En daarom zijn die aanvullende maatregelen noodzakelijk. Kortom: de nadruk ligt (tot nader order) op de vereniging, waar je komt om te sporten met vrienden om daarna weer vlot naar huis te gaan.

  Als gevolg van de noodverordening mogen wij maximaal 250 toeschouwers op ons complex toelaten, zonder daarbij triage toe te passen (registreren, gezondheidscheck en placeren). Wanneer er meer dan 250 toeschouwers op ons complex aanwezig zijn, zullen alle toeschouwers een zitplaats toegewezen moeten krijgen. Daarnaast dient TOGB voor wat betreft het clubhuis en het terras te voldoen aan de geldende verordeningen. Voor ons als vereniging, ook al kunnen wij ons rijk prijzen met veel vrijwilligers, valt dit praktisch niet te organiseren.

  Daarom zal op wedstrijddagen (zaterdag en zondag) het clubhuis alleen geopend zijn om een hapje/drankje te kopen dat vervolgens buiten genuttigd moet worden. 

  Voor de wedstrijd van aanstaande zondag zijn 250 kaarten beschikbaar, waarvan er 30 gereserveerd zijn voor onze sponsoren. Via onderstaande link kunt u vanaf donderdag 17 september 9.00 uur maximaal 2 kaarten bestellen, waarbij geldt: op is op!

  Kaarten bestellen TOGB - Baronie

  Wij vragen in plaats van de reguliere entree een kleine bijdrage van € 3,- per kaartje, mede in verband met de enorme omzet daling van onze kantine inkomsten. Wij hopen natuurlijk op uw begrip en hopen met regelmaat u in een veilige omgeving te kunnen begroeten.

  Met sportieve groet,

  Andy Wibier

  Voorzitter TOGB afdeling voetbal