• TOGB 1 - Baronie 1

  TOGB zondag 1 speelt komende zondag 20 september in speelronde 3 wederom een thuiswedstrijd tegen het Bredase Baronie. De start van de competitie op zondag 6 september 2020 thuis tegen SV Meerssen was een wedstrijd waar alles in zat. Na een 0–3 achterstand wist TOGB op karakter knap terug te komen tot 3–3 bij haar debuut in de Hoofdklasse.

  Zondag komt Baronie dat een rijke voetbalhistorie kent en in de periode van 1955 tot 1971 nog uit kwam in het betaalde voetbal. Een korte opsomming van titels van VV Baronie:

  • algemeen landskampioen amateurs 2x,
  • algemeen zondag kampioen 3x,
  • kampioen hoofdklasse 6x,
  • winnaar super cup amateurs 1x.

  Baronie speelt de laatste negen jaar in de hoofdklasse van het zondagvoetbal en kwam in het seizoen 2010-2011 uit in de landelijke Topklasse zondag!!! Een ervaren tegenstander dus.

  Baronie staat momenteel op de gedeelde 3e plaats met 2 gespeeld en 4 punten. TOGB staat op 1 gespeeld en 1 punt en heeft afgelopen weekend niet gespeeld vanwege het stoppen van Leonidas.

  Aanstaande zondag een op papier hele mooie wedstrijd op het Hoge Land waar de aftrap om 14.00 uur plaats zal vinden.

  Gelukkig zijn supporters weer welkom op de amateurcomplexen met natuurlijk wel de 1,5 meter afstand regels. De goede weersvooruitzichten zijn een extra reden om naar het Hoge Land te komen. Vanwege de geldende Corona regels voor amateurwedstrijden start de kaartverkoop voor deze wedstrijd aanstaande donderdag om 09.00 uur online.

 • TOGB 2 - Antibarbari 2

  Aanstaande zondag start ook TOGB zondag 2 (jong TOGB) met de competitie. Na overtuigende overwinningen in de beker tegen Sporting Leiden 5–0, Kethel Spaland 1–0 en sv Madesteijn 6–1. Drie overwinningen tegen 1e elftallen die allemaal uitkomen in de zondag 3e klasse.

  Het team van Roland Bergkamp is dus ongeslagen en met slechts één tegen doelpunt door naar de volgende bekerronde!!!

  TOGB 2 komt ook dit seizoen uit in de reserve Hoofdklasse en speelt komende zondag voordat TOGB en Baronie beginnen in speelronde 1 de ontmoeting tegen de studenten van Antibarbari 2.

  Nieuwsgierig naar de prestaties van Roland Bergkamp en zijn mannen? Kom het team aanstaande zondag op Het Hoge Land aanmoedigen. De aanvang van deze wedstrijd op het hoofdveld van TOGB is 11.00 uur.

  Voor deze wedstrijd hoeven er geen kaarten gekocht / gereserveerd te worden.