• TOGB (zo.) niet verder dan gelijkspel

17 feb 2020
  • TOGB heeft de uitwedstrijd tegen Olympia met 1-1 gelijkgespeeld.
    De ploeg miste vandaag 2 belangrijke pionnen. Gabri Urbanus vanwege privéomstandigheden en Ian Bakker vanwege een knieblessure.

Door de moeilijke omstandigheden was er van goed voetbal geen sprake maar TOGB had toch wel het meeste balbezit. In de 14e minuut nam Jay Zandbergen een vrije trap van 20 meter die via de keeper overging.

Het antwoord van Olympia volgde snel toen uit een voorzet van rechts de bal bij de 2e paal werd ingeschoten maar Jesper Stijnman keerde deze inzet. TOGB probeerde wel tot kansen te komen maar door de harde wind kwamen de ballen meestal niet goed aan. In de 39e minuut was het Younes Assaih die van rechts een corner nam die door Jay bij de 2e paal werd binnengewerkt 0-1.

Olympia begon de 2e helft duidelijk wat feller en dat resulteerde in de 50e minuut in een goal die terecht door de scheidsrechter werd afgekeurd wegens buitenspel. TOGB kwam niet verder dan een schot van Zackaria Doumajd die net naast ging.
    Vlak hierna was er een gevaarlijke corner van Olympia die voor de goal langs ging. In de 70e minuut was het de keeper van Olympia die een lange bal naar voren gaf door de wind gedragen kwam hij bij de
    spits die er welraad mee wist 1-1.
    Hierna was het Glenn den Uijl die nog 2 lage voorzetten gaf voor de goal die door iedereen werden gemist. Je hoeft er eigenlijk alleen maar tegen aan te lopen maar dat lukte niet.

Komende zondag is de ploeg vrij en op zondag 1 maart is de inhaalwedstrijd tegen ROAC thuis om 14.00 uur.