• Vorige week heeft Peter Stoutjesdijk zijn vertrek bij het Bestuur kenbaar gemaakt. Hier liggen persoonlijke overwegingen aan ten grondslag. Onderstaand treffen jullie de brief van Peter aan waarin hij zijn keuze toelicht.

  Als bestuur, maar ook persoonlijk zullen wij dit moeten respecteren. Wij (Jeroen van der Valk en ondergetekende) hebben een aantal jaren heel intensief op een prettige wijze samengewerkt met Peter. Wat ons betreft waren wij hier nog een aantal jaar mee doorgegaan.

  Als bestuur bedanken wij Peter voor zijn inzet en de wijze waarop hij de club verder heeft gebracht in prestaties en organisatie en natuurlijk hopen wij Peter nog vaak langs de velden te mogen begroeten.

  Bestuurslid Technische zaken

  Izaak Havenaar

 • Bij het Bestuur heb ik aangegeven dat het na 11 seizoenen in diverse functies (3 seizoenen selectie trainer/coach onderbouw, 3 seizoenen trainer/coach 17-1, 2 seizoenen technisch coördinator bovenbouw en de laatste 3 seizoenen als Technisch manager) tijd is om mijn werkzaamheden als Technisch manager van de club over te dragen aan de nieuwe generatie coördinatoren en beleidsbepalers. 

  Langs deze weg wil ik de club maar zeker ook alle coördinatoren, trainers/coaches en alle overige staf- en kaderleden, met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, enorm bedanken voor de goede en prettige samenwerking. De afgelopen jaren waren enerverend en succesvol. Met elkaar is het ons gelukt mooie prestaties neer te zetten zonder het verenigingsleven uit het oog te verliezen.

  Natuurlijk is en was alles niet mogelijk geweest zonder de steun van onze trouwe sponsoren. Mede door hun steun hebben wij invulling kunnen geven aan het beleidsplan. Dank aan alle bedrijven en privépersonen die hier onder leiding van de BCT aan hebben meegewerkt. 

  Een extra woord van dank aan alle spelers die hier de afgelopen jaren aan hebben meegewerkt. Als staf, kaderleden en sponsoren proberen wij de randvoorwaarde optimaal in te richten binnen de mogelijkheden die er zijn. We hebben getracht een omgeving te creëren waar spelers zich maximaal kunnen ontwikkelen op technisch, tactisch, mentaal en fysiek vlak. Uiteindelijk zijn het de spelers die het week in week uit moeten laten zien met hun prestaties. Dat hebben ze in al die jaren ook ruimschoots gedaan.
  Een aantal spelers heeft zelfs geschiedenis geschreven voor de club door te promoveren met alle jeugdteams naar de divisies, en met Zondag 1 naar de hoofdklasse. Het absolute hoogtepunt de beide promoties van ons 

  eerste team zijn daarbij verwezenlijkt met selecties waarvan spelers grotendeels zijn opgeleid door de TOGB jeugdopleiding. Ook de oprichting van een prestatieve Zaterdag selectie met louter spelers met TOGB DNA is een bijzonder moment geweest.  

  We hebben samen vele en mooie herinneringen gemaakt die ik koester en nooit zal vergeten. 

  Zonder ook maar iemand te kort te willen doen, wil ik als laatst Arno Kooij, Ronald Ermes en Frank Heintjes bedanken voor hun steun, het meedenken en de vele discussiemomenten allemaal gericht op het verder helpen van de club TOGB en haar spelers. 

  Ik wens iedereen enorm veel succes aankomende seizoenen. Natuurlijk aankomend seizoen waarin we hopelijk weer teruggaan naar het normale voetballeven, maar ook de seizoenen erna met het minimaal continueren van het niveau van de jeugdopleiding en het vlaggenschip van de club Zondag 1 met daarbij zeker ook het plezier binnen onze mooie vereniging niet uit het oog verliezend. 

  Tot ziens langs de velden! 

  Peter Stoutjesdijk 

  “ Succes is een keuze “