• 10 jaar voetbalschool TOGB

  10 jaar geleden zijn we begonnen met de voetbalschool te organiseren, degene die daar mee is begonnen is Arno Kooij. In 1e instantie deden we het voor een goed doel, de opbrengst wat overbleef ging het 1e jaar naar stars in their Eyes. Nadat Arno is weg gegaan hebben we de voetbalschool met Lex van Winden, nu trainer van de JO17-1,  door gezet, nu zijn we 10 jaar verder en gaan we het jubileum jaar vieren.

  In de voorjaarsvakantie op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 februari zal de 10e editie plaats vinden. Er zal een speciaal 10e jaars TOGB shirt worden gemaakt als aandenken. Als organisatie zijn we druk bezig om een bekende voetballer te laten helpen bij deze voetbalschool. Ook zal er weer een volledig programma in elkaar gezet worden en daarbij mogen de hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Om ons goed voor te bereiden en we ruim van te voren willen weten hoeveel kinderen er komen kan je je vanaf nu al inschrijven voor de voetbalschool.

  3 dagen bezig zijn wat je het liefst doet en dat is natuurlijk voetballen. 

  De voetbalschool is voor de JO6 t/m JO12, voor de JO6 en JO7 willen we nog een dag de zaal in om een voetbal toernooi te spelen, we merken dat 3 dagen buiten veel vergt voor deze kinderen en willen daarom een zo goed mogelijk programma voor hun samen stellen, maar we weten 1 ding, deze groep is dol enthousiast en dat is zeer mooi om te zien.

  Voor de JO13 en JO14 willen we ook iets organiseren want sommige deden al 5 of 6 jaar mee en omdat het een jubileum is willen we deze groep er ook bij betrekken.  In 1 e instantie willen we 1 dag met deze groep een zaal toernooi organiseren, alleen ik zou echt niet weten hoeveel er zouden komen en als er interesse genoeg is wil ik ook wel 3 dagen voor ze regelen, graag  hoor ik van jullie of jullie zin hebben om mee te doen aan een voetbaltoernooi of dat jullie het ook leuk vinden om 3 dagen mee te doen, alleen bij 3 dagen komt er wel een onkosten vergoeding bij omdat we het dan onder de voetbalschool meenemen en ook dat jullie een aandenken en eten en drinken krijgen. 

  Hoe heel het programma eruit gaat zien, houden we nog even als verrassing.

  De voetbalschool vindt plaats bij TOGB:

  Aanvang 08:30 uur

  Einde: 16:30 uur

  Zoals altijd wordt dit gedaan met en door vrijwilligers. Omdat we nu ook 3 dagen de zaal erbij hebben kunnen we altijd extra handen gebruiken, dus trainers, leiders, verzorgers, ouders, wil je helpen mail dan naar onderstaand adres.

  Het kan een ochtend zijn of een middag dat maakt niet uit, mag ook de hele dag of misschien wel 3 dagen. Uiteraard verzorgen wij de hapjes en drankjes.

  Alles wordt door TOGB verzorgd. 

  Voor deze 3 dagen zit wel een bijdrage aan vast en die zijn 100 euro.

  Zodra ik je aanmelding binnen heb krijg je de gegevens hoe het verder gaat met de betaling.

  Wij hopen op een hele grote opkomst dit 10e jaar.

  In de bijlage het inschrijfformulier.

  Zijn er vragen kan je mailen naar nicole.hijdra@kpnmail.nl

  Tot op de voetbalschool,

   

  De organisatie.