• Voorbeschouwing Hoofdklasse A speelronde 13: Hoogeveen – TOGB

  Voor de TOGB-selectie is de maand november niet de maand van de thuiswedstrijden in competitieverband. Afhankelijk wat de overheid komende vrijdag besluit over aanvullende maatregelen om de pandemie onder controle te krijgen, staat voor TOGB de uitwedstrijd bij Hoogeveen op het programma. 

  Te kloppen team

  De tegenstander van TOGB is de te kloppen ploeg deze competitie jaargang. Het team van trainer-coach Nico Haak, heeft de beste papieren voor het winnen van de 1e periodetitel en staat met 26 punten uit 10 duels 8 verliespunten los van nummer 2 Be Quick.

  Verrassen

  Afgelopen week kwam Hoogeveen niet in actie in competitieverband. TOGB verloor in Velsen met 2-1. Trainer-coach Mark Schuur kent ondertussen de kwaliteiten van zijn selectie groep. De flow waarin TOGB-wedstrijd vier wedstrijden op rij won werd gevolgd door een serie van wisselvallige resultaten waarin TOGB slechts 4 punten behaalde.  Schuur weet dat Hoogeveen een team is dat net als TOGB graag voetbalt. Schuur hierover “Het is altijd fijn als je tegen een tegenstander speelt die aanvallend denkt. Dan is er genoeg ruimte om zelf ook te voetballen. Ik heb een selectie die graag vooruitdenkt en wil. Zondag is het zaak alleen de kansen af te maken die we krijgen.” Wellicht kan TOGB verrassen in Hoogeveen en de met 3 punten naar Berkel en Rodenrijs terugkeren.

  Live uitzending

  De wedstrijd zal via Hoogeveen TV live worden uitgezonden op Youtube. https://youtu.be/oHjO7O2u2yI