• Door de tip van Fia de Schepper hebben wij ons als club aangemeld bij de VriendenLoterij om mee te dingen naar Club van de Week. En die tip was de gouden tip, want het resultaat kunt u lezen in ondertstaand persbericht. Fia: bedankt!

   

  VriendenLoterij steunt SV TOGB uit Berkel en Rodenrijs met 5.000 euro

  Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor SV TOGB uit Berkel en Rodenrijs! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken om de onlangs afgebrande tribune te herbouwen.

  Andy Wibier, voorzitter van SV TOGB: "Geweldig! Het herbouwen van onze afgebrande tribune is een kostbare klus. We kunnen nu mede dankzij deze mooie bijdrage een nieuwe tribune neerzetten."

  ‘Clubs van de Week’

  Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

   Extra financiële steun

  Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Denk bijvoorbeeld aan de lokale voetbalvereniging of een specifieke stichting die de deelnemer een warm hart toedraagt.