• Vrijwilliger zijn namens TOGB bij concert at the park 2020

  Beste vrijwilligers en leden,
   
  Na 2 succesvolle edities van Concert at the Park (mede door de inzet van de vrijwilligers) informeren wij jullie graag over de vrijwilligerstaken en mogelijkheden voor Concert at the Park 2020.
   
  Ook bij deze editie zijn vrijwilligers nodig en is het wederom mogelijk om als vrijwilliger te helpen met de op- en afbouw en uiteraard tijdens de feestactiviteiten zelf, om op deze manier geld op te halen voor TOGB!
   
  Deze editie zijn de verenigingen, waaronder dus TOGB, het goede doel! Alle opbrengsten worden verdeeld onder de lokale verenigingen. Op basis van de voorgaande 2 jaren is de schatting tussen de € 100 en € 150,- per persoon per dag voor jouw vereniging!
   
  Wil jij namens TOGB als vrijwilliger aan de slag bij het concert at the park en zo de vereniging financieel helpen? Vul het online formulier
   
  Op het formulier staan alle data+tijden online waarin vrijwilligers benodigd zijn. Ook staan hierin de verenigingen in vermeld namens wie je je op kunt geven. Vul TOGB in als vereniging om je namens TOGB als vrijwilliger op te geven en zo TOGB als goed doel te bestempelen.
   
  Let op, het kan zo zijn dat we een overschot aan vrijwilligers hebben en dat het 'vol' zit. Wees er dus snel bij!
   
  De opbouw start op vrijdag 20 maart 2020 met het klaarmaken van het park en eindigd op zondag
  29 maart 2020 met het afbreken en opruimen van het park. Alle werkzaamheden, tijden en inschatting van werkzaamheden staan opgesomd in het formulier. Maak hier kenbaar wat je voorkeur, specialiteit is en help zo editie 3 wederom een succes te laten zijn.
   
  Alvast bedankt voor jullie energie en laten we er samen een geslaagd feest van maken!
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Dennis, Daniel en Thomas
  Concert at the Park 2020| Ronde tafel 136 | Berkel & Rodenrijs

  https://www.concertatthepark.nl/