• Vrijwilligersdiensten ouders

  Om een club als TOGB draaiende te houden moet er aardig wat werk verzet worden. Kinderen krijgen training, de bar is open tijdens wedstrijddagen, tegenstanders moeten netjes worden ontvangen en veel meer. De meeste van deze werkzaamheden worden verricht door ‘vaste vrijwilligers’: leden of ouders van leden die zich daarvoor aangemeld hebben en een bepaalde taak voor hun rekening nemen.

  Maar dat is niet genoeg om alles goed te laten draaien. Daarom is van alle jeugdspelers van TOGB één ouder verplicht om minimaal één keer per seizoen op zaterdag een paar uur mee te draaien achter de bar of bij de weekdienst. Alleen ouders die al iets anders doen als vrijwilliger bij TOGB hoeven hier niet aan mee te doen.

 • Wanneer ben ik aan de beurt?

  We plannen je in voor een vrijwilligersdienst op een speeldag dat je kind (of één van je kinderen) thuis speelt.

  Voor elke zaterdag waarop een wedstrijdprogramma is ingepland, wordt van de kinderen één ouder verwacht voor een vrijwilligersdienst achter de bar of bij de weekdienst.

  Hierover ontvang je terbevestiging een e-mail.

 • Wat moet ik dan doen?

  Je wordt ingedeeld voor een bardienst in de ochtend of middag (alle ouders) of een weekdienst in de middag (alleen ouders van JO14 en ouder).

 • Bardienst

  Als je een bardienst moet draaien, meld je je op tijd achter de bar. Je krijgt dan een korte instructie van een van de ervaren barmedewerkers en je zorgt dan gedurende je bardienst dat iedereen die wat wil eten of drinken zo goed mogelijk geholpen wordt.

 • Weekdienst

  De weekdienst zit in de commissiekamer; de ruimte beneden direct bij de ingang. Als weekdienst ben je de gastheer/-vrouw van de vereniging. Hier melden bezoekende teams en scheidsrechters zich en hier kan iedereen terecht voor vragen over wedstrijden, materiaal, afgelastingen en andere zaken.

  Als je aan de beurt bent voor een vrijwilligersdienst bij de weekdienst meld je je op tijd in de commissiekamer. Je krijgt dan een korte instructie van een ervaren weekdienstmedewerker en gaat samen met een vaste weekdienstmedewerker aan de slag met het ontvangen en helpen van teams, scheidsrechters en anderen.

 • Vaste vrijwilliger zijn bij TOGB = gezellig!

  Enthousiast geworden, al dan niet na je vrijwilligersdienst? Word dan vaste vrijwilliger bij TOGB. Als vrijwilliger bij TOGB maak je het mede mogelijk dat je zoon of dochter elke week weer zijn of haar sport kan beoefenen en je leert andere ouders kennen. De ervaring leert dat ouders die vrijwilligerswerk doen bij TOGB zich veel meer betrokken voelen bij de club en het er gezelliger vinden. Bovendien zijn er veel verschillende rollen in te vullen waardoor er voor iedereen wel een passende activiteit te vinden is.

  Interesse? Stuur dan een mail naar Paul van der Burg.