• Selectie TOGB (zo) voor het seizoen 2020-2021 bekend

  Na het abrupte einde van het voetbalseizoen 2019-2020 is achter de schermen hard gewerkt om de selectie van TOGB zondag vorm te geven. Wanneer de bal vanaf 1 september 2020 weer mag rollen in wedstrijdverband, zal trainer-coach Ronald Ermes beschikken over een gebalanceerde en kwalitatief sterke groep met een herkenbaar TOGB gezicht. Uit de huidige groep vertrekken 5 spelers. Daar tegenover staat de doorstroming van 6 jeugdspelers en 3 “nieuwelingen”.

  Jeugd
  Vanuit de jeugdopleiding van TOGB stromen 6 spelers door naar het keurkorps van Ermes en zijn staf. Dit zijn de aanvallers Guus Steerneman, Max LeFevre, middenvelder Ryan Pronk, en verdedigers Kjell Scheers, Sem van Prooijen en Vince Kohl. Deze spelers krijgen aankomend seizoen de kans zich verder te ontwikkelen bij het eerste elftal. De mannen zijn geen onbekende voor de oefenmeester, die een aantal spelers dit seizoen al liet ruiken aan het niveau waarop zijn volgend seizoen ingezet kunnen worden.

  Nieuwe spelers
  Naast de jeugdspelers die aansluiten ziet oefenmeester Ronald Ermes twee oud TOGB’ers terugkeren op het Hoge Land. De ervaren Bas Mourits komt over van divisionist Barendrecht en Jim Havenaar komt over van Xerxes DZB zaterdag. De laatste nieuwe naam in de zondagselectie is Wouter Vermeer. De in Berkel woonachtige Vermeer komt over van Excelsior Maassluis.

  Vertrekkende spelers
  Uit de huidige selectie van Ermes vertrekt Gabri Urbanus naar Excelsior Maassluis. Een mooie stap voor Gabri in zijn ontwikkeling en een compliment voor onze club dat een ‘eigen jongen’ de overstapt maakt naar het hoogste amateurniveau van Nederland.
  Shaqiel Mohamedhoesein en Vince Luijken vertrekken uit de zondagselectie maar blijven gelukkig wel aan de club verbonden. Beide stappen over naar de zaterdagselectie van TOGB. Martin LaCruz heeft al eerder aangegeven te stoppen. Hij hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen en keert volgend seizoen niet meer terug. Tot slot heeft Xavi Vriesde aangegeven zich te richten op zijn maatschappelijke carrière.
  Wij bedanken alle vertrekkende spelers voor hun inzet en mooie momenten van afgelopen seizoen(en) en hopen elkaar nog vaak te treffen langs de lijn op Het Hoge Land.

  De selectie 2020/2021 van TOGB zondag telt komend seizoen 26 namen:


  BLIJVEN
  1 Jesper Stijnman
  2 Moreno Zwarteveld
  3 Ian Bosch
  4 Dewi v Wichen
  5 Damiano Vaudo
  6 Jordan Weegman
  7 Younes Assiah
  8 Merick Heintjes
  9 Brandon Sousa
  10 Jay Zandbergen
  11 Leroy Zwarteveld
  12 Zackaria Doumajd
  13 Rob Gerritsma
  14 Sven Paternot
  15 Yousif de Kock
  16 Glenn den Uijl
  17 Ian Bakker

  NIEUW
  18 Sem van Prooijen Eigen jeugd
  19 Kjell Scheers Eigen jeugd
  20 Vince Kohl Eigen jeugd
  21 Ryan Pronk Eigen jeugd
  22 Max LeFevre Eigen jeugd
  23 Guus Steerneman Eigen jeugd
  24 Bas Mourits BVV Barendrecht
  25 Jim Havenaar Xerxes DZB
  26 Wouter Vermeer Excelsior-M